Se hvilke boliger, der er til salg i dit drømme-område

Radiussøgning er et unikt værktøj, som hurtigt giver dig overblik over, hvilke boliger der er udbudt i nærheden af din arbejdsplads, dine forældres bopæl, din golfklub, dine børns skole eller hvad end du gerne vil bo tæt på.

Ligegyldigt hvilken lokation, der er vigtigst for dig, plotter du den ind på kortet og beslutter, hvor langt dit kommende hjem skal lægge derfra. Så viser vi dig hvilke boliger, der er til salg.

Radiussøgning gør din boligsøgning enklere, fordi det giver dig mulighed for at lave en afgrænsning, sådan så du kun behøver at kigge på boliger, der ligger i lige netop det område, som du drømmer om at bo i.

I videoen ovenfor viser vi trin for trin, hvordan du bruger funktionen radiussøgning. På blot 40 sekunder vil du have lært, hvordan man bruger det smarte værktøj, der gør boligsøgningen lettere.

Alternativt kan du læse mini-guiden:

1. Gå ind på kortet på boligsiden.dk
  2. Tryk derefter på ’radiussøgning’ nederst på kortet
  3. Placer prikken dér, hvor du ønsker at søge fra
  4. Gør radius-cirklen større eller mindre ved at hive i den eller klik ’indsæt ny radius’ og vælg antal kilometer fra prikken
  5. Gå på opdagelse i boligerne