Kontakt & support
Overvåg dine søgninger og huskeliste

klokke_75x75Nu kan du spare tid på din boligsøgning og lade os gøre noget af arbejdet for dig. Opret en overvågning af din søgning – så sender vi dig en e-mail om dagen, når der er nye boliger i din søgning, og når priserne ændrer sig. Det er en nem og gratis måde at holde øje med de boliger, der interesserer dig mest.

Sådan gør du

number1

Log ind på Boligsiden.dk. Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du gøre det her på siden i boksen ude til venstre. Det er gratis, og tager kun få minutter.

number2

Når du nu foretager en søgning kan du klikke på “Overvågning” øverst til venstre under “Justér søgning” og så er den pågældende søgning overvåget.

number3

Læn dig tilbage, og lad os overvåge dine drømmeboliger for dig. Du modtager en mail ligeså snart, der er nye boliger til salg i din søgning.

Du kan altid afmelde overvågning
Vil du ikke længere overvåge en søgning og modtage e-mails, kan du altid afmelde overvågningen igen. Klik blot på klokke-ikonet ud for den søgning, du ønsker at afmelde overvågningen på. Så har du afmeldt overvågningen med det samme.

Få mere ud af din boligsøgning
Overvåger du en søgning, sparer du tid. Du slipper for hele tiden selv at holde dig opdateret om nye boliger og prisændringer. Opretter du en overvågning, får du relevant information om de boliger, du interesserer dig for, direkte i din indbakke. Så nemt er det.

Har du oprettet en huskeliste, kan du også overvåge den og få besked, når boligerne på listen ændrer pris, bliver solgt, eller når der kommer nye åbent hus-arrangementer. Og det bedste er, at du lynhurtigt kan til- og afmelde overvågning, så du altid kun får de e-mails, du ønsker.

Du finder overvågningsknappen her