Jeg synes, at mine søgeresultater er alt for brede. Kan I hjælpe mig?

På Boligsiden.dk er der en række effektive funktioner, der kan optimere din boligsøgning og hjælpe dig med at få vist de boliger, som har størst interesse for dig. Sådan gør du:

Når du er på forsiden af Boligsiden.dk, kan du under ‘Søg’-knappen trykke på ‘Avanceret søg‘. Når du trykker her, kommer du videre til en ny side, hvor du kan indsnævre dine søgekriterier. Her kan du fx angive, hvor stort boligareal din nye bolig skal have, en maxpris, antal værelser, om der skal være carport, brændeovn, altan og meget mere. Du kan også søge i enkelte postnumre og postnummerintervaller eller specificere forskellige postnumre adskilt af et komma.

Du kan ligeledes foretage radussøgninger på bestemte adresser eller byer, som eventuelt har særlig interesse for dig.