Hvordan ser jeg, hvor mange der har klikket på en bolig?

Hvis du skal se, hvor mange der har klikket på en bolig, sat den på huskeliste m.m., skal du være oprettet som bruger på Boligsiden.dk.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du gøre det her: Opret dig som bruger

Herefter skal du sætte de boliger, som du er interesseret i at se statistik for, på din huskeliste. Det gør du ved at markere “Husk + skriv note” under billedet på boligen. Klik herefter på fanen Min huskeliste, og se statistikkerne for de boliger, du har sat på listen.