Kontakt & support
Boligannoncering

 

1. Kan jeg selv annoncere min bolig på Boligsiden?

Du kan kun få vist din bolig på Boligsiden.dk, hvis du benytter en professionel ejendomsformidler til at sælge din bolig. Det er enten en professionel mægler eller advokat.

Husk, at flere mæglere tilbyder koncepter, hvor du fx selv står for fremvisningen af boligen. Dermed bliver det billigere for dig som sælger, mens du stadig har alle fordelene ved at sælge gennem en mægler: Boligen kommer på Boligsiden.dk, og du er dækket af mæglerens ansvars- og garantiforsikring. Det kan være et godt alternativ til at sælge selv.

 

 

2. Hvad koster det at annoncere en bolig på Boligsiden?

Vilkårene for din bolighandel er noget, du aftaler med din ejendomsmægler. Det gælder også prisen for at sælge din bolig. Boligsiden.dk har ingen indflydelse på, hvilke priser og gebyrer ejendomsmæglerne tager. Kontakt en eller flere af ejendomsmæglerne i dit lokalområde for at høre mere om, hvad det koster at sælge din bolig.

 

Du kan ikke som privatperson annoncere din bolig på Boligsiden.dk, der kun viser boliger, der er sat til salg gennem professionelle ejendomsformidlere.