Kontakt & support
Boligbeskrivelse, billede mm.

 

1. Hvorfor kan jeg ikke se billede på solgte boliger og boliger, der tidligere har været til salg?

Når en bolig ikke længere er til salg, har vi ikke længere lov til at vise billedet af boligen. Derfor fjerner vi billedet, når boligen kommer over i vores arkiv.

 

2. Hvorfor kan jeg ikke se alle billederne af boligerne på Boligsiden?

Vi har kun lov til at vise ét boligbillede her på Boligsiden.dk. For at få den fulde beskrivelse af boligen og se alle billederne, skal du klikke videre til den pågældende ejendomsmægler.

 

3. Hvorfor kan man ikke se “Åbent hus” på Boligsidens annonce?

Boligsiden.dk modtager informationer om åbent hus-arrangementer fra ejendomsmægleren, der har boligen til salg. Mangler der informationer på Boligsiden.dk om et åbent hus-arrangement, eller ved du, at datoen eller tidspunktet er angivet forkert, skal du kontakte ejendomsmægleren, der har boligen til salg, for at få det rettet.

 

4. Der står “Billede på vej” – hvad betyder det?

Billede på vej betyder, at Boligsiden.dk endnu ikke har modtaget billedet af boligen fra ejendomsmæglerens it-system.

Boligsiden.dk lægger ikke selv billeder på boligannoncerne – det gør ejendomsmægleren, der har boligen til salg, i sit eget it-system. Billedet bliver herefter vist på Boligsiden.dk. Er sagen først lige oprettet, kan der nogle gange gå op til tre timer, inden billedet bliver vist.

Hvis du savner billeder på en bestemt bolig, der har været til salg i længere tid, skal du kontakte ejendomsmægleren, der har boligen til salg.