Hvad har boligen kostet?

solgtEr du, ligesom os andre, nysgerrig for at vide, hvilken pris en bolig tidligere er blevet solgt for? Så kan du benytte vores funktion Tidligere salgspriser og se prisen, hver gang en bolig er blevet solgt siden 1992. Du finder funktionen på resultatlisten og på boligpræsentationssiden.

På resultatlisten skal du klikke på linket “Salgspriser” under den pågældende bolig. Herefter vil der komme en liste frem med tidspunkt og salgspris for hver gang boligen er blevet handlet. På boligpræsentationssiden skal du klikke på linket “Flere informationer” og herefter vil “Tidligere salgspriser” komme frem.

Hvis den pågældende bolig ikke har været handlet siden 1992, kan vi desværre ikke vise nogen salgspriser. Vi har desuden ikke mulighed for at vise salgspriser på andelsboliger.

I videoen herunder kan du se, hvordan du finder tidligere salgspriser.