Søgning med særlige krav

saerligekrav-ikonLeder du specifikt efter en bolig med elevator, eller skal der være en brændeovn/pejs? Så brug vores søgefunktion “Særlige krav” til at indsnævre din søgning.

Her kan du afkrydse, hvilke særlige krav der skal være til boligen, du søger efter. Du kan vælge mellem altan, elevator, garage/carport, brændeovn/pejs, håndværkertilbud, forældrekøb/studiebolig, flexbolig og projektsalg.

Du finder funktionen i vores avanceret søgning, på resultatlisten og på kortet. Se eksempler herunder. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.

Avanceret søgning
særligekrav_avanceret

Resultatlisten
særligekrav_resultat

Kort
særligekrav_kort