Se hvordan interessen er for din drømmebolig

besøgsstatistikVi kender det jo nok allesammen – man har fundet en interessant bolig, men kunne også godt tænke sig at vide, om der også er andre, som synes den interessant.

Med vores funktion “Besøgsstatistik” kan du se hvor mange, der har set boligen her på Boligsiden, hvor mange som har sat den på deres huskeliste og hvor mange som har klikket videre til mægleren.

For at benytte denne funktion skal du være oprettet som bruger på Boligsiden og være logget ind. Er du ikke oprettet kan du gøre det ved at klikke her. Er du ikke logget ind kan du gøre det her til venstre.

Sådan gør du

1. Sørg for at være logget ind
  2. Søg boligen fren du vil se besøgsstatistik på
  3. Sæt flueben i “Husk” feltet på den pågældende bolig
  4. Klik på punktet “Min boligside” i menuen øverst
  5. Find boligen i din huskeliste
  6. Klik på linket “Se statistikgraf” yderst til højre

Du vil herefter kunne se en graf over udviklingen i antal visninger, kliks og tilføjelser til huskelisten for den pågældende bolig. Og du kan vælge at se grafen per dag, uge eller måned.

På denne måde kan du få en indikation om hvor stor interessen er for boligen blandt de øvrige besøgende her på Boligsiden.

Er du i tvivl om, hvordan du gør? Se ovenstående video, der viser, hvordan du bruger vores besøgsstatistik.

Husk, at du altid kan klikke i nederste højre hjørne af videoen for at få den vist i fuld skærm. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.