Se, hvor langt du kan komme

rejsetid_ikonMed vores rejsetidsfunktion kan du nemt få et overblik over, hvor langt du kan komme fra en bestemt bolig i et afgrænset tidsrum. Du kan se tidsmålinger for ture på gåben, på cykel, med offentlig transport eller i bil. Du aktiverer funktionen ved at klikke på Rejsetid til højre på kortet, der ligger på boligpræsentationen.

Nu kan du se et farvelag på kortet, hvor hver farve repræsenterer et tidsinterval. Her kan du fx se, hvor langt du kan komme på 30 minutter i bil. Herunder kan de se hvad de forskellige farver betyder.

0 – 10 minutter
10 – 20 minutter
20 – 30 minutter
30 – 40 minutter
40 – 50 minutter
50 – 60 minutter

Funktionen tager udgangspunkt i en ganghastighed på 6 km/t og en cykelhastighed på 20 km/t.

Du kan zoome ind på kortet og få en mere detaljeret optegning af, præcis hvor langt du kan komme, eller du kan zoome ud og se rejsetiden i mere overordnede linjer.

Vær opmærksom på, at rejsetiderne kun er vejledende, og at individuelle trafik- og vejrforhold kan have indflydelse på, hvor langt du kan komme.

Er du i tvivl om, hvordan du benytter funktionen, så se denne video:

Du kan kun finde rejsetid på kortet, der ligger på de enkelte boligpræsentationssider.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.

Rejsetidsfunktionen bliver leveret i samarbejde med Motion Intelligence – https://www.route360.net/.

Data til udregning af rejsetid (gående, cyklende og i bil) er leveret af © OpenStreetMap – http://www.openstreetmap.org/copyright.

Data til udregning af rejsetid (offentlig transport) er leveret af Rejseplanen – http://labs.rejseplanen.dk/labs/data_brug/retningslinijer_for_databrug/.