Rutevejledning – hurtigst fra A til B

pilVidste du, at du nemt kan se, hvordan du kommer fra din nye bolig og fx til din arbejdsplads?

rutevejledning Du finder den nyttige funktion på vores kort i højre side. Den hedder “Rutevejledning”, og det lille ikon ser ud som her til højre.

Når du er på kortet, skal du klikke på rutevejledningsikonet og derefter klikke på kortet på det sted, du vil rejse fra. Klik så på det sted, du vil rejse til. Nu kan du se en streg på kortet, der viser din rute, og du kan se, både hvor langt der er i kilometer, og hvor lang tid det vil tage dig at komme derhen.

Vælg, om du ønsker at se ruten, som den ser ud for offentlig transport, som gående, som cyklist eller i bil.

» Gå til kort og prøv rutevejledning med det samme

Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du se denne video, som viser dig, hvad du skal gøre. Husk, at du altid kan klikke i nederste højre hjørne af videoen for at få den vist i fuld skærm. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.