Radiussøgning – bo nær Verdens Navle?

houseLeder du efter bolig inden for en bestemt afstand af fx din arbejdsplads? Eller har du en yndlingsvej, du bare må bo i nærheden af? Så benyt vores radiussøgning.

Du finder funktionen under Avanceret søg på forsiden under den normale røde søgeknap. Herefter kan du se radiussøgning nederst i venstre side. Nu skal du bare indtaste en vej, vælge by og postnummer, og til sidst hvor stor radius skal være. Du kan vælge lige fra 0,2 km til 100 km.

Du kan enten få vist resultaterne på kort eller på en liste, som du plejer. Hvis du ønsker at justere radiussen, skal du gå til listevisning og derefter vælge ny radius i menuen til venstre.

» Lav en radiussøgning nu

Er du i tvivl om, hvordan du bruger radiussøgning, så se ovenstående video. Er du fortsat i tvivl, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.