Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Boligsidens nyhedsbrev – så sørger vi for, at du altid ved, hvad der rører sig på boligmarkedet. Vi sender dig de bedste bolignyheder, fortæller dig, når vi har udviklet nye funktioner til vores app til iPhone/iPad og Android eller til www.boligsiden.dk. Har vi konkurrencer, får du det naturligvis også at vide i nyhedsbrevet.

Vi skriver blandt andet om prisudviklingen for villaer, ejerlejligheder og sommerhuse, vi har top 10-lister over fx dyreste sommerhuse og videregiver førende boligøkonomer og advokaters råd til finansiering, boligkøb og privatøkonomi. Derudover kan du møde enkelte boligrelaterede annoncer.

Vi sender nyhedsbrevet ca. en gang hver anden uge, og vi giver naturligvis ikke din e-mailadresse til andre.