Mine steder – hvor langt får jeg til arbejde?

badgeNår du søger bolig, vil du gerne vide, hvor langt du får fra boligen til din arbejdsplads, ungernes skole og bedsteforældre m.v. Og nu kan du sikre dig, at din kortvisning altid indholder netop disse vigtige oplysninger.

Når du får vist forskellige boliger på kort, bliver det nemmere for dig at vurdere, hvor langt du får til de adresser, du dagligt eller ofte tager til og fra.

Når du er logget ind på Boligsiden.dk (det kan du gøre her til venstre), kan du under Min boligside vælge menupunktet Mine steder. Her kan du oprette op til 10 adresser, du gerne vil se på kortet, når du søger bolig.

Når du søger bolig, vil du herefter altid kunne se afstanden fra hver enkelt bolig til dine steder.

Har du ikke et login til Boligsiden.dk? Opret dig som bruger

Er du i tvivl om, hvordan du gør? Se ovenstående video, der viser, hvordan du bruger Mine steder. Husk, at du altid kan klikke i nederste højre hjørne af videoen for at få den vist i fuld skærm.