Interessepunkter

interessepunkterNår du kigger på bolig i et nyt område, kan du have svært ved at vide, hvor den nærmeste butik ligger, eller hvor det nærmeste busstoppested er. Til det formål har vi en funktion, der hedder Interessepunkter, som du kan slå til på kortet.

Du finder funktionen til højre ved at klikke på det lille ikon, der ser sådan her ud:interessepunkter_ikon Herefter får du en menu op med en række nye ikoner.

Ved at klikke på de forskellige ikoner kan du få vist børnepasning, skoler, ungdomsuddannelser, supermarkeder, sports- og idrætsfaciliteter, seværdigheder, biblioteker, politistationer, hospitaler, skadestuer, vagtlæger, busstoppesteder, tog-, metro- og s-togsstationer i det område, du kigger på.

I videoen herunder kan du se eksempel på, hvordan du benytter funktionen.