Huskeliste – find nemt boligen igen

Boligsiden_Haystack_WHITE_300x160Hvis du kigger på mange forskellige boliger, så kan det være svært at huske den eller dem, som skiller sig ud fra mængden.

For at gøre det nemmere for dig at finde særligt interessante boliger igen, har du mulighed for at sætte boligerne på en huskeliste. Så ligger de altid samlet på én liste, selvom du måske har fundet dem i flere forskellige søgninger.

Sådan gør du

1. Sørg for, at du er logget ind. Du kan gøre det her til venstre. Hvis du ikke har oprettet dig sig som bruger, kan du gøre det her: Opret dig som bruger
  2. Når du har fundet en bolig, du vil sætte på huskeliste, klikker du på den lille firkant ud for “Husk + skriv note”, så der kommer til være et rødt flueben (se eksempler nedenfor) – det kan du gøre på enten resultatsiden, præsentationssiden eller på kortet.
  3. Du kan nu se boligen på din huskeliste: http://minside.boligsiden.dk/huskeliste

Du kan altid fjerne en bolig igen fra hustelisten ved at fjerne det røde flueben. Udover at sætte en bolig på huskelisten, kan du også tilføje en note til boligen. Her kan du fx notere, om boligen har et godt køkken, eller om badeværelset bør skiftes. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge notefeltet til.

Du kan også aktivere overvågning på din huskeliste. På den måde vil du få en e-mail, hvis der sker prisændringer, holdes åbent hus, eller hvis boligen bliver solgt.

Nedenfor kan du se, hvordan du tilføjer en bolig til huskelisten på henholdsvis resultatsiden, præsentationssiden og på kortet. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på post@boligsiden.dk.
Resultatside
Resultatside

Præsentationsside
Præsentationsside

Kort
Kortside