Brug af Boligsiden

1. Kan jeg sortere andelsboliger på teknisk pris?

Nej, du kan desværre ikke sortere andelsboliger på baggrund af deres tekniske pris.

2. Kan jeg se boligens placering på grunden?

Nej, disse oplysninger er desværre ikke tilgængelige. Vi anbefaler, at du vælger “hybrid” på vores kort, og slår “matrikelkort” til. Herefter kan du zoome ind på den pågældende bolig og få en idé om, hvor på grunden boligen er placeret.

3. Hvorfor er der visse landsdele, jeg ikke kan søge efter?

De landsdele du kan søge efter på www.boligsiden.dk, er:

Nordsjælland
Københavns Omegn
Vest-og Sydsjælland
Fyn
Nordjylland
Vestjylland
Østjylland
Sydjylland

Søger du fx på andre ‘landsdele’ som Jylland eller Sjælland, der ikke er med i listen ovenfor, får du ikke nogen resultater i din søgning.

4. Kan jeg fjerne boliger fra resultatlisten, som jeg ikke er interesseret i?

Nej, du kan ikke fjerne boliger, som du har set eller ikke er interesseret i. Prøv evt. at indsnævre din søgning ved at bruge avanceret søg for at sikre dig, at de boliger, du søger frem, matcher dine ønsker så præcist som muligt.

5. Har I planer om at lave en app til Windows Phone?

Vi har pt. ikke planlagt at udvikle en app til Windows Phone, da antallet af brugere med Windows Phone ikke er stort nok i forhold til de udgifter, der vil være forbundet med at udvikle appen.

Vi revurderer løbende denne vurdering.

6. Hvordan ser jeg, hvor mange der har klikket på en bolig?

Hvis du skal se, hvor mange der har klikket på en bolig, sat den på huskeliste m.m., skal du være oprettet som bruger på Boligsiden.dk.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du gøre det her: Opret dig som bruger

Herefter skal du sætte de boliger, som du er interesseret i at se statistik for, på din huskeliste. Det gør du ved at markere “Husk + skriv note” under billedet på boligen. Klik herefter på fanen Min huskeliste, og se statistikkerne for de boliger, du har sat på listen.

7. Jeg synes, at mine søgeresultater er alt for brede. Kan I hjælpe mig?

På Boligsiden.dk er der en række effektive funktioner, der kan optimere din boligsøgning og hjælpe dig med at få vist de boliger, som har størst interesse for dig. Sådan gør du:

Når du er på forsiden af Boligsiden.dk, kan du under ‘Søg’-knappen trykke på ‘Avanceret søg‘. Når du trykker her, kommer du videre til en ny side, hvor du kan indsnævre dine søgekriterier. Her kan du fx angive, hvor stort boligareal din nye bolig skal have, en maxpris, antal værelser, om der skal være carport, brændeovn, altan og meget mere. Du kan også søge i enkelte postnumre og postnummerintervaller eller specificere forskellige postnumre adskilt af et komma.

Du kan ligeledes foretage radussøgninger på bestemte adresser eller byer, som eventuelt har særlig interesse for dig.

8. Hvordan ser jeg de billigste huse først i listen?

Du kan sortere din resultatliste efter alle de parametre, du ser i baren oven over resultatlisten. For at få vist boliger med de laveste udbudspriser øverst, skal du klikke på ‘Pris’ to gange.

9. Hvorfor kan jeg ikke finde alle boliger på Boligsiden?

På Boligsiden.dk kan du finde alle boliger, der er til salg gennem professionelle ejendomsformidlere. Boliger, der er sat til salg af privatpersoner, ligger derfor ikke på Boligsiden.dk.

10. Hvorfor kan jeg ikke søge på fx skov, strand og vand?

På Boligsiden.dk kan du i dag ikke lave en “fritekstsøgning”, hvor du selv vælger, hvilke ord du vil søge på. Vi vurderer dog løbende, hvilke nye funktioner vi skal have på Bolgsiden.dk, og fritekstsøgning er med i vores overvejelser.