Få besked, når din ønskebolig kommer til salg

Drømmer du om at bo på en helt bestemt adresse? Hvis du indtaster adressen her på Boligsiden.dk, så sender vi dig en e-mail, med det samme boligen kommer til salg. Så slipper du selv for at holde øje.

For at gøre brug af denne funktion skal du være oprettet som bruger på Boligsiden. Opret dig som bruger.

Sådan gør du:

1. Log ind på Boligsiden.dk (du kan gøre det her til venstre)
  2. Klik på menupunktet “Min boligside” øverst
  3. Klik på undermenupunktet “Mine ønskeboliger”
  4. Indtast postnummer, vejnavn, nummer og evt. etage
  5. Klik Tilføj

Du har nu tilføjet boligen til din ønskeboligliste, og du vil få en e-mail, det samme boligen kommer til salg her på Boligsiden.dk. Hvis boligen er en lejebolig eller bliver solgt uden om en autoriseret ejendomsmægler, så kan vi desværre ikke give dig besked, hvis boligen kommer til salg eller bliver sat til udlejning.

Er du i tvivl om, hvordan du gør? Se nedenstående video, der viser, hvordan du tilføjer og fjerner en adresse til din ønskeboligliste.