Vil du se det nye Boligsiden.dk før alle andre?

De seneste måneder har vi arbejdet på at forbedre Boligsiden.dk, så vi kan give dig en bedre oplevelse, når du søger bolig. Vi er nu nået til tidspunktet, hvor vi gerne vil vise det til dig, der bruger Boligsiden.dk til daglig.

Så har du tid og lyst, kan du få muligheden for at komme med bag kulisserne og få mulighed for at sætte dit præg på Boligsiden.dk ved at give os feedback på din oplevelse med det nye design.

Vil du være med? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig, når og hvis vi får brug for din hjælp.

Vi glæder os til at vise dig, hvad vi har arbejdet med.

På forhånd tak for din hjælp.

Alle os på Boligsiden

(Påkrævet)
(Påkrævet)
(Påkrævet)
(Påkrævet)
(Påkrævet)
(Påkrævet)
(Påkrævet)